Ubud

6 – 9 september 2015

Ubud ligt midden in Bali en is omgeven door groen. Het is er redelijk toeristisch dus je vind er veel toeristenwinkels, massage salons en restaurants, maar toch heerst er een bepaalde rust. Je kunt er prima relaxen of een bezoek brengen aan Monkey Forest. Het is een heel groot park vol met loslopende apen. Deze kun je tegen betaling bananen voeren. Je mag echter geen eten of drinken zelf mee het park innemen. In het park zie je zelfs ook nog een heilige tempel. De entree voor Monkey Forest bedraagt 2 euro per persoon.

Aan het einde van Jl. Monkey Forest wordt een paar keer per week een Balinese dans gehouden die je tevens tegen betaling kunt bezoeken. Deze vindt ’s avonds plaats.

Verder kun je in Bali nog rijst velden bezoeken of een kijkje nemen op een Kop Luwak koffie plantage. Hier zie je hoe de wereld bekende koffie gemaakt wordt van de Luwak kat. Ook is er een paar keer per week een kleine lokale markt.

Van alle plekken in Bali vonden wij Ubud het leukste om te bezoeken. Deze plek mag je niet overslaan als je naar Bali gaat!

Voor Ubud hotspots klik hier 
Voor een filmpje over Bali & Nusa Lembongan klik hier
Voor Yulia Village Inn in Ubud klik hier

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.