Kopi Bali House

Iets verder van Monkey Forest vandaan ligt Kopi Bali House, een gezellig restaurantje waar je zeer goedkoop kunt eten en drinken. Als je Ice Coffee besteld betaal je ongerekend €1,50 voor een groot glas. Datzelfde kost een groot glas jus d’orange. Er staan diverse soorten gerechten op de menu kaart waar je uit kunt kiezen. Je krijgt redelijk grote porties. Er is ook de mogelijkheid om een kopje koffie te kopen dat gemaakt is van de Luwak kat. Je kunt zowel buiten als binnen zitten en gebruik maken van gratis wifi. Echt een leuke plek als je rustig wil zitten na een tijdje in Monkey Forest te hebben rondgelopen.

Adres:

Kopi Bali House
Jalan Monkey Forest
Ubud
Indonesië

Bali Pesto

In diezelfde straat ligt het Bali Pesto restaurant waar je ook lekker en goedkoop kunt eten. Tijdens Happy Hour krijg je een tweede cocktail gratis. Helaas zijn de porties bij dit restaurant wat kleiner dan we gewend zijn van Nederlandse porties. Maar toch is dit een aanrader door de sfeer in het restaurant. Het ligt op ongeveer 10 – 15 minuten lopen van Monkey Forest.

Adres:

Bali Pesto
Jalan Monkey Forest
Ubud
Indonesië

Over de auteur

Joyce is de oprichtster van TravelBalloon.nl. Na vele vakanties vond ze het tijd om de avonturen die zij en Richard hebben meegemaakt te delen met anderen.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.