The Nicho’s Bungalows

3* The Nicho’s Bungalows, Nusa Lembongan

Deze accommodatie ligt op het eiland, Nusa Lembongan ten zuiden van Bali. Het ligt 75 meter van het strand en is kleinschalig. Er zijn vier rieten bungalows met een klein zwembad dat echter toch groot genoeg is voor alle gasten. Het zwembad ligt bijna voor bij de straat dus van de straat uit gezien kun je naar het zwembad kijken. Restaurantjes en mini winkeltjes vind je er genoeg.

Er is een kleine receptie waar ook het restaurantje is. Hier heb je keuze uit diverse soorten gerechten die helaas redelijk klein zijn, maar dan ook zeer goedkoop. Je kunt hier tevens excursies naar de mangrove boeken of een scooter huren (€5 euro per dag). Naast de receptie bevindt zich het kleine supermarkt winkeltje waar je drinken, chips, snoep, verzorgingsproducten, kleding en ijs kunt kopen.

De bungalows bestaan uit een twee persoonsbed, airco, kluisje, klamboe en badkamer waarvan de douche buiten staat. Hier komt alleen koud water uit! Ook mag je geen wc papier in de wc spoelen, maar weggooien in het prullenbakje. Ja, dit zij helaas zo.

The Nicho’s Bungalows wordt gerund door ongeveer 5 mensen die alle taken op zich nemen. Van poetsen tot koken tot het winkeltje beheren. Alles wordt door hun geregeld. Ze rennen zelfs voor je als je ze wat vraagt.

Wat ons betreft een prima accommodatie voor een paar nachten.

Pluspunten:
+ Goed onderhouden bungalows
+ Vriendelijk personeel
+ Klein, maar prima zwembad
+ Tropische omgeving
+ Centraal gelegen
+ Redelijk goede wifi

Minpunten:
– ’s Avonds is er helemaal niks te doen, zelfs geen muziek
– De bungalows staan wagenwijd open als je aankomt, waardoor de muggen zich al in de openstaande klamboe hebben kunnen verstoppen
– Koud water uit de douche
– Beestjes kunnen door het rieten dak de bungalow binnen komen

Adres:

The Nicho’s Bungalows
Mushroom Beach
Pulau Lembongan

 

Over de auteur

Joyce is de oprichtster van TravelBalloon.nl. Na vele vakanties vond ze het tijd om de avonturen die zij en Richard hebben meegemaakt te delen met anderen.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.