Santa Monica

Dinsdag 20 september:

Vandaag stonden we om 08:00 op en ontbeten dit keer eens even op de kamer. Daarna reden we naar Huntington Beach. Voor degene die deze plaats niet kennen, als je kledingwinkel ‘’Hollister’’ bezoekt zie je die grote schermen waar de zee en strand op afgespeeld worden, nou dat is dus Huntington Beach. Helaas was het zwaar bewolkt en begon het een klein beetje te regenen. We zijn alleen langs het strand gereden en besloten toen naar Santa Monica te rijden.

In Santa Monica was het wel mooi weer en best warm. We wilden hiernaartoe, omdat vroeger toen we kleine kindjes waren we naar ‘’Rocket Power’’ keken en daar die pier in voor kwam haha. Nou, die pier is dus inderdaad zoals in de tekenserie. We gingen een tijdje op het strand liggen en daarna de pier op. Die attracties die er stonden leken wel van tientallen jaren geleden. Echt ouderwets. Er zat dan ook bijna niemand in. Naast de attracties stonden nog een aantal straat muzikanten en verder waren er een paar kraampjes. Oja, en route 66 eindigt dus hier!
Na even rond gelopen te hebben reden we naar een winkelcentrum waar ik nog even helemaal los ging bij de Bath and Body Works en waar we gegeten hebben.

Daarna was het al 20:30 dus tijd om terug te rijden en te slapen. Morgen de laatste dag hier. Donderdagochtend leveren we de auto in en vliegen terug via Canada.

Zwembad van onze Airbnb accommodatie :)

Zwembad van onze Airbnb accommodatie 🙂

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.