30 juli – 7 augustus 2012

Heenreis:

Op maandag 30 juli vertrokken we met Boosten naar hotel ”Las Vegas” in Salou om daar tien dagen onze vakantie door te brengen. Onderweg bij de grens van Spanje kregen we helaas pech, waardoor we om 05:00 op een parkeerplaats de bus uit moesten. De bus zou het niet meer halen tot aan Salou. Gelukkig was er nog een bus van Boosten onderweg met vakantiegangers die naar Blanes en Lloret de Mar zouden gaan. Dat stuk zou wel nog mogelijk zijn met een kapotte bus. Midden in de nacht moesten alle koffers en passagiers dus overgeplaatst worden in een andere bus. Met een uur vertraging en een reis van 18 uur kwamen we ‘s ochtends in Salou aan.

Het hotel:

We waren de eerste die de bus uit mochten, aangezien ze als eerste langs ons hotel zouden rijden. We hadden een prachtig 4 sterren hotel dat 100 meter van het strand lag.

Het strand was helaas minder leuk. Veel en veel te druk. Ik ben een strand gewend met een normale drukte. Niet een strand waar iedereen dicht op elkaar ligt.

We hadden volpension geboekt en hebben nergens zo goed gegeten als in dat hotel. Er was veel keuze en je kreeg er zelfs octopus!

De zwembaden:

Het hotel had twee zwembaden. Een achter in het hotel waar bijna niemand lag en waar meer schaduw was en een zwembad voor aan het hotel. Wij lagen steeds in het zwembad achter in het hotel, ondanks dat deze minder mooi was.

Barcelona:

We besloten om één dag naar Barcelona te gaan. Meer dan een winkelcentrum (vanwege de Primark..) hebben we niet gezien. We waren nog verdwaald ook..

Salou:

In Salou bezochten we elke avond de souvenirwinkeltjes, gingen een keer mini golfen in het donker en bezochten de Irish pub een paar keer.

Terugreis:

Op dinsdag 7 augustus 2012 was onze vakantie voorbij en begon onze terug reis naar Nederland. We hebben een geslaagde vakantie gehad en wilden niet gaan. Ondanks dat de terugreis beter verliep dan de heenreis boeken we geen busreis meer. Zolang in een bus zitten is niks voor ons.