Road Stop Motel Dortmund

Dit hotel ligt op een berg net buiten Dortmund. Het ziet er Western achtig en zeer Amerikaans uit. Er is een parkeer terrein aanwezig, waar helaas te weinig parkeerplekken zijn. Wanneer je naar binnen gaat kom je in het restaurant terecht en zie je overal Amerikaanse kentekenplaten aan de muren en Harley Davidsons staan. Het ruikt er sterk naar hout en vlees.

Als je kiest om hier te logeren heb je verschillende opties in verschillende prijs categorieën.
Er is een gevangenis kamer, Los Angeles kamer, Las Vegas kamer, Harley kampeer kamer, New York City kamer en een Jim Beam kamer. Wij hadden voor de laatste optie gekozen. Deze kamer kostte €92,- per nacht inclusief toeristen belasting, maar zonder ontbijt. Ontbijt kost €11 ,- per persoon per nacht. Als je een kamer boekt krijg je een kaartje met een inlogcode voor de hoofddeur en een inlogcode voor je kamer.

De Jim Beam kamer had een groot twee persoons bed, een houten bad midden in de slaapkamer, een schommelstoel, een muur waar de Grand Canyon op afgebeeld stond, een houten Saloon deurtje die naar de badkamer leidde, een lasso, een gewei boven het bed, een wc en een wastafel gemaakt in een houten ton. Zeer apart.

In het restaurant heb je redelijk veel keuze wat je wil gaan eten en goedkoper dan prijzen in restaurants in Nederland. Zo kun je voor €9,45 spare ribs bestellen. Houd er wel echt rekening mee dat je moet reserveren, aangezien er op zaterdag een lange wachtrij staat om binnen te komen.

Dit hotel is echt een aanrader als je van thema hotels houdt, dol bent op Amerika of een keer wat anders wil.

Pluspunten:
+ Sommige kamers zijn goedkoop
+ Mooie locatie
+ Goed eten
+ Schone kamers
+ Leuke thema kamers

Minpunten:
– Je hoort alles door de kamers heen
– Heel dun kussen

Adres:

Hohensyburgstrasse 169,
44265 Dortmund,
Duitsland

Over de auteur

Joyce is de oprichtster van TravelBalloon.nl. Na vele vakanties vond ze het tijd om de avonturen die zij en Richard hebben meegemaakt te delen met anderen.

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.