Phi Phi Sea Sky Resort

3* Phi Phi Sea Sky Resort, Koh Phi Phi

Dit resort ligt op het party eiland, Koh Phi Phi. Het hotel ligt hoog in de bergen en is per longtailboot of door middel van een wandeling van 20 minuten vanaf het strand te bereiken. Het personeel haalt je bij de pier op en brengt je per boot naar het hotel. Let op: Er zijn géén wegen, taxi’s, tuk tuks en auto’s op het eiland te bekennen. Alles gaat te voet!

Bovenaan vind je de receptie. Deze is half buiten/ half binnen. Daar kun je tevens excursies boeken. Daar is ook de plek waar het terras zich bevindt waar je ’s ochtends kunt ontbijten. Je hebt dan uitzicht over het strand en de zee.

Als je een kamer boekt krijg je een soort van glazen hut. Deze liggen over verschillende hoogtes en hebben uitzicht op de zee. De kamer is simpel ingericht met een toilet en douche. Er is een televisie en airco aanwezig. De kamers worden elke dag schoon gemaakt.

Er gaat een paadje vanaf het hotel naar het stadje. Dit is geen gewoon pad, maar een klein weggetje dat rechtstreeks door andere hotels en rotsen loopt. ’s Avonds is het pad een klein beetje verlicht. De wandeling vanaf het hotel naar het stadje duurt ongeveer twintig minuten.

Het personeel is heel aardig en helpt je wanneer het nodig is. Later uitchecken kan tegen betaling.

Pluspunten:
+ Mooie locatie
+ Niet duur
+ Netjes
+  Vriendelijk personeel

Minpunten:
– Redelijk hoog in de bergen gelegen
– Weinig ontbijt keuze

Adres:

74/1 Moo 7
Ao- Nang, Muang
Koh Phi Phi

 

Over de auteur

Joyce is de oprichtster van TravelBalloon.nl. Na vele vakanties vond ze het tijd om de avonturen die zij en Richard hebben meegemaakt te delen met anderen.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.