Pawn Stars, Heart Attack Grill & Stratosphere Tower

Dinsdag 6 september:

Vandaag ging de wekker weer om 08:00 af en begon ik met het typen van de blog van gisteren. Twee uur later liepen we naar de Subway om te gaan ontbijten om vervolgens een paar uur door te brengen bij het zwembad.

Om 13:30 besloten we om te gaan lunchen bij Heart Attack Grill. Deze naam zegt alles al. Zij staan in het Guinnes Book of Records vanwege hun grootste hamburger. Deze bevat 20,000 calorieën! Ook staat er buiten een hele grote weegschaal, zodat je jezelf kunt wegen want als je boven de 350 lbs (158 kg) weegt kun je immers gratis eten.
Bij binnenkomst werden we begroet door een serveerster in een verpleegsterspakje en moesten we een patiënten gewaad aan. Iedereen trouwens die daar wil eten moet dat aan.
Ze bracht ons naar een tafel en kregen de menukaart te zien. De hamburgers werden steeds groter en bevatten steeds meer calorieën. Maar als je een bestelt en je krijgt deze niet op dan wordt je met een houten lat twee keer heel hard op je kont geslagen. Wij besloten de kleinste burger te bestellen die 2500 calorieën bevatte… ja, erg veel ja.. maarja wel grappig om te zien hoe het er binnen aan toe ging. Wij kregen hem overigens op dus werden we niet geslagen 😀
Binnen staat trouwens ook nog een hele grote rolstoel waar wij met z’n tweeën inpasten. En op de menukaart stond ook nog dat een milkshake zoveel calorieën bevatte dat als ze meer ingrediënten erin zouden doen het mix machine het niet aan zou kunnen.. Nee, die hebben we overgeslagen.

Na het lunchen pakten we de bus naar het bekende Pawn Stars pandjeshuis dat elke week op televisie is. Helaas zagen we de eigenaren niet, maar stond er wel een levensgroot bord van Rick. Ook mochten we even zilverklomp van 2 kg ($2900) vasthouden van een medewerker om een foto te maken. Daarna gingen we naar het Circus Circus hotel waar het brand alarm de hele tijd afging en er omgeroepen werd om te evacueren. Serieus niemand die opstond  in het casino, behalve wij..

Vervolgens naar New York New York hotel gegaan waar ik onze voucher inleverde voor een ‘’tweede gratis Starbucks Frappuchino’’ , wederom dankzij het MyVegas spel dat we een maand lang hebben gespeeld. Daarna liepen we nog even door wat hotels en bekeken we de water fontein show bij het Bellagio hotel om vervolgens te gaan dineren bij het Luxor Hotel. Hier had ik dus ook een bon voor dus konden we goedkoop fatsoenlijk eten. Het eten was ontzettend lekker, maar het is zo koud in de hotels dat ik ontzettend afkoelde en graag terug wilde.

Om 22:00 pakten we de bus naar The Stratosphere Tower waar we met de lift meteen naar de top gingen. Deze toren is 350 meter hoog en bevat drie attracties waar je stalen zenuwen voor moet hebben. Een attractie draait snel rondjes boven de afgrond, de andere is een halve achtbaan waarmee het lijkt alsof je naar beneden stort en de derde attractie is de vrije val die dus nog hoger is dan de toren zelf. Nee bedankt, niet echt iets voor ons.

Daarna pakten we de bus terug en waren we uiteindelijk om 00:30 terug in ons hotel.

Morgen nog een dag Las Vegas en donderdag halen we de auto op en kan de rondreis echt beginnen, want dan rijden we 500 km naar the Grand Canyon.

Tot (over) morgen.

nig

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.