Krakau

 

Sioux

Sioux is een restaurant dat helemaal in Western stijl is ingericht. Overal zie je cactussen, hout en allemaal andere dingen die met het wilde westen te maken hebben. Dit restaurant ligt op de markt midden in Krakau.

Het eten is lekker niet duur. Wij hadden spare ribs besteld, waarbij je drie gratis soorten bier kreeg. Dit allemaal voor nog geen tien euro. Een halve liter limonade of Coca Cola kost ook nog geen twee euro.

Een prima plek als je in een aparte sfeer wil eten.

Adres:

Rynek Glówny 22
Krakau
Polen

The Mexican

Dit Mexicaanse restaurant is helemaal in stijl ingericht. Mexicaanse muziek hoor je luid en het lijkt alsof je je echt even in Mexico bevindt.
Als je limonade of cola besteld kun je kiezen uit een gewoon glas of je betaald €0,50 meer en dan kun je de hele avond gratis je drinken zelf bijvullen bij een tap.

Het eten is lekker, maar helaas krijg je erg weinig. Toch vonden wij het de moeite waard om dit restaurant hier te vermelden, aangezien je er ook grote goedkope cocktails kunt krijgen.

Adres:

Floriańska 34,
31- 019 Krakau,
Polen

 

Over de auteur

Joyce is de oprichtster van TravelBalloon.nl. Na vele vakanties vond ze het tijd om de avonturen die zij en Richard hebben meegemaakt te delen met anderen.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.