Koh Phi Phi

The Pirates House

Zin om in een piraten omgeving te eten? Ga dan naar The Pirates House. De restaurants liggen midden in het centrum van Koh Phi Phi en hebben twee vestigingen. De maaltijden zijn niet heel goedkoop, maar wel lekker. Een pizza krijg je er voor ongeveer 7 euro. Cocktails voor 4 euro. De cocktail die wij hadden en dat in een ananas zit kostte €7,50. Je kon zelf kiezen welke smaak je erin wilde. Je zit aan een ouderwetse tafel en je ziet overal piraten spullen om je heen. Zeker leuk om er eens te gaan eten!

Adres:

125/110 Moo 7, Aonang,
Krabi
Koh Phi Phi Don

 

Ciao Bella

Dit restaurantje ligt direct aan het strand en is ’s avonds verlicht met allemaal verschillende gekleurde lampjes. Ze draaien moderne muziek en er heerst een relaxte sfeer. Op de menu kaart staan diverse soorten maaltijden. Kijk alleen uit met het bestellen van een hotdog, aangezien deze totaal niet lijkt op hotdogs uit Europa! Het had wat weg van een tong dat op mijn broodje lag en smaakte niet lekker. De pasta van Richard was wel prima. Prijzen zijn redelijk duur voor Thaise begrippen, maar nog altijd goedkoper dan in Nederland. ’s Avonds vinden er naast het restaurantje vuurshows plaats die je gratis kunt bekijken en waar je vanaf je eet plek zicht op hebt.

Adres:

Koh Phi Phi Muu | 7 Ban Koh Pee Pee,
Ko Phi Phi Don

 

 Tonsai Sea Food

In dit restaurant kun je heerlijk lunchen aan het strand. Het heeft boven de tafels diverse plafond ventilators hangen, waardoor je lekker in de koelte kunt eten. De lunch maaltijden zijn redelijk groot en niet duur. Ketchup is gratis. Een volledige lunch maaltijd kost ongeveer 5 euro. Drinken is ook niet duur.
Echt een aanrader! Wij hebben hier dan ook twee keer gegeten.

Adres:

Tonsai Village
Koh Phi Phi Don

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.