Grand Hotel Praha

 

4* Grand Hotel Praha, Jičin

Dit 4* hotel is gelegen in Jičin, een plaats in Noord- Bohemen. Het is een apart hotel, aangezien het ouderwets maar heel chique is.
Het beschikt over een receptie, een aantal restaurants, een zwembad en een jacuzzi (tegen betaling).
Wanneer je incheckt krijg je je kamer sleutel en de sleutel van de receptie zodat je ten alle tijde naar binnen kunt. Privé parking is mogelijk voor €5,- per nacht, maar er zijn  maar ongeveer 9 parkeerplaatsen dus het heeft niet veel zin om een plek te reserveren (het personeel parkeert er ook).

De kamers zijn enorm groot en hebben een hoog plafond. Er is een douche, wc, mini bar, bureau, wijnglazen, wifi, kluisje, zeepjes en een televisie. Alles is van goede kwaliteit.

Ontbijt zit in de prijs inbegrepen en bestaat uit buffetvorm. Er ligt fruit, wit casino brood, broodjes, worstjes, eieren, yoghurt, bacon en diverse soorten drank.

Grand Hotel Praha ligt in een straat met allemaal kleine winkeltjes, maar veel restaurants zijn er niet en er is niet veel te doen in Jičin. Wel ligt er een grote Tesco, Lidl, Penny’s, DM en Kaufland op drie minuten rij afstand. In de Tesco ligt tevens een Aziatisch restaurant waar je voor €3,50 een volledige maaltijd krijgt.

Dit hotel ligt binnen 20 minuten rijden van de enorme rotsen Prachovske Skaly vandaan en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Ook is het in de buurt van het grote kasteel, Hrad Trosky.

De kamers kosten ongeveer €60,- per nacht inclusief ontbijt. Wifi is gratis.

Kortom: een heel mooi hotel voor weinig geld.

Voordelen:

+ Dichtbij supermarkten
+ In de buurt van Prachovske Skaly en Hrad Trosky
+ Uur van Praag vandaan
+ Zeer mooie grote kamers
+ Goede wifi
+ Redelijk grote keuze in ontbijt

Nadelen:

– Weinig parkeerplaatsen

Adres:

Grand Hotel Praha
Husova 310
506 01 Jičin
Tsjechië

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.