Golden Gate Bridge & Cable Car

Woensdag 14 september:

Vandaag stonden The Golden Gate Bridge en Cable Car op de planning. De wekker ging dus pas om 07:30 af en we maakten ons klaar voor onze laatste dag in San Francisco.
We reden voor de verandering eens naar een ander restaurantje om te ontbijten, de Ihop dit keer. Helaas hadden ze alleen pannenkoeken als ontbijt op de menukaart staan. Nee, dat hoefden we niet. Dan maar ontbijten bij de McDonalds.

Vervolgens reden we naar The Golden Gate Bridge. We parkeerden de auto en liepen eronderdoor. Daar bleven we een tijdje foto’s maken en even relaxen, totdat we het tijd vonden om over de brug te rijden. Nergens in Californie hoef je tol te betalen, behalve bij de brug. Als het goed is krijgen we de rekening nog als we thuis zijn (kenteken geregistreerd).. $7,50 om precies 2 minuten over de brug te rijden, maar je moet ook nog via die brug terug.

Vervolgens reden we even langs de Japanse Thee Tuinen, maar onder andere i.v.m. te weinig tijd zijn we alleen even tot aan de ingang geweest. Daarna wilden we met de cable car de bekende hoge straat omhoog en omlaag. We parkeerden de auto midden in het centrum, maar schrokken van de enorme rij mensen die erin wilden. We hielden in de gaten hoelang ze in de rij stonden, maar het duurde ons echt te lang. In de tussentijd naast de rij stond een hotdog kraam dus daar lunchten we even en keken naar de cable cars. We besloten om er niet in te gaan. We hadden echt geen zin om zo lang te gaan staan wachten. Zonde van onze laatste dag. We hadden echter nog een halfuur over van het parkeren, want je betaald per uur dus liepen we even gauw de Marshalls in waar ik een tas en beurs kocht. Daarna liepen we gauw terug naar de parkeergarage en haalden de auto op.

Rond 16:30 waren we terug in Sunnyvale waar we nog even zwommen in het zwembad.

Ruim een uur later besloten we om weer eens te gaan eten bij Panda Express. Voor de mensen die niet weten wat het is, je krijgt er Aziatisch eten. Heel lekker eten! Logisch anders waren we er niet al zo’n 5 keer geweest haha.

Daarna reden we naar de Target en naar een mega dierenwinkel waar ik een knuffel kocht voor mijn hondje, Bruno. Benieuwd hoelang die heel blijft. Als laatste liepen we nog even de Walmart in waar we op zoek gingen naar iets voor de eigenaresse van dit appartement. Eigenlijk hoor je volgens een ongeschreven regel fooi te geven, maar wij wilden wat anders geven. We hadden zo’n idee dat ze niet van alcohol zou houden dus kochten we een tuinkabouter voor hier in het appartement met een reep Belgische chocolade haha. We laten er een bedankbriefje bij achter 😀

Morgen rijden we verder naar Santa Cruz waar we weer in een motel verblijven.

Tot morgen!

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.