Florida

Rainforest Cafe

Zin om je even in een jungle te wanen, om je heen dieren te zien en dierengeluiden te horen én lekker wil eten? Bezoek dan het Rainforest Cafe in winkelcentrum Sawgrass Mills in Sunrise. Het restaurant bevindt zich midden in het winkelcentrum. Buiten het restaurants kun je op de foto met een papegaai en kun je souvenirs kopen in het bijpassende winkeltje. Binnen in het restaurant staan overal enorme aquariums, hangen er ontzettend veel guirlandes aan het plafond en loopt het personeel in safari kleding. Naast de tafels staan bewegende apen die tevens geluid maken. Het is redelijk donker in het restaurant, maar dat zorgt er alleen maar voor dat je je echt in de jungle waant. Bestel je een vulkaan toetje? Dan staat het voltallige personeel naast je tafel om je toetje aan te kondigen met een dansje en liedje. En dat doen ze bij elke klant die zo’n toetje besteld! Sla dit restaurant dus niet over als je een keer in Sunrise bent.
Vind je Florida wat ver? Er ligt ook een restaurant in London bij Piccadilly Circus en een in Parijs! Het is zeker de moeite waard.

Adres:

12801 West Sunrise Boulevard
Sunrise, Florida

Lulu’s Bait Shack

Aan het strand van Fort Lauderdale ligt het restaurantje ”Lulu’s Bait Shack” waar je goed kunt eten en waar je gratis refills krijgt als je frisdrank besteld.  Het restaurantje ziet eruit als een strand tent waar je mooi uitzicht op het strand en de zee hebt. Ze hebben tevens happy hour waarmee je hoge kortingen op je cocktails krijgt. Let wel op… alcohol krijg je echt pas vanaf 21 jaar. Joyce was er een week voor haar 21e verjaardag en kreeg geen cocktail..
Let ook op de rekening, want er zit nog geen BTW in verrekend. Op de kassabon staat hoeveel fooi je kunt geven. Je mag zelf een van de drie bedragen uitkiezen. Het laagste bedrag betekent dat je een slechte service gehad hebt. Geen fooi geven is ongebruikelijk in Amerika. Houdt hier dus rekening mee!
Verder is het personeel heel vriendelijk en staan ze na nog geen tien minuten weer naast je met een nieuw glas frisdrank ook al heb je deze niet besteld. Je hoeft deze niet te betalen dus vanwege de gratis refills. Al met al een leuke plaats om wat te gaan eten en een echte aanrader.

Adres:

17 South Atlantic Boulevard 212
Fort Lauderdale, Florida

 

The Tub Saloon

Benieuwd hoe de lekkerste hamburger van Amerika smaakt die tevens voorkwam in the Opray Winfrey Show? Ga dan naar The Tub Saloon in Hollywood, Florida. Een gezellig restaurantje aan de zee waar je overal gekleurde wc’s ziet staan. Een hamburger die zo’n goede reputatie heeft verwacht je dat duur is, maar dat is niet zo. Voor ongeveer 9 euro heb je de bekende hamburger. Hij was lekker, maar we vonden het niet zo speciaal. Toch is het leuk om er wat te eten. De locatie en de inrichting van het restaurantje zorgt ervoor dat je er gewoon wilt gaan eten.

Adres:

11 N. Ocean Drive
Hollywood, Florida

Over de auteur

Joyce is de oprichtster van TravelBalloon.nl. Na vele vakanties vond ze het tijd om de avonturen die zij en Richard hebben meegemaakt te delen met anderen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.