Edinburgh

Frankenstein Pub

Gelegen in de bekende George IV Bridge ligt dit aparte restaurant waarin alles in Frankenstein stijl is ingericht. Bij de ingang staat al een levensgroot Frankenstein beeld. Binnen in het restaurant is het redelijk donker en vind je onder andere een ”elektrocutie stoel” waar je na betaling even in kunt zitten.

Het eten dat je krijgt is redelijk veel en vergelijkbaar met prijzen in Nederland. Als je je studentenpas meeneemt krijg je zelfs korting!
Het personeel is vriendelijk en helpt je wanneer het nodig is. Echt een aanrader als je in Edinburgh bent en niet weet waar je moet eten.

Adres:

26 George IV Bridge,
Edinburgh,
Schotland

The Elephant House

In diezelfde straat ligt ook ”The Elephant House”. Oftewel, het koffie zaakje waar J. K. Rowling is begonnen met het schrijven van de Harry Potter boeken. Aan de buitenkant op de ramen van de koffie zaak hangen foto’s en artikelpagina’s van J. K. Rowling op. Wij zijn zelf niet naar binnen geweest, maar we kunnen wel zeggen dat het er best gezellig uit zag.

Adres:

21 George IV Bridge,
Edinburgh,
Schotland

Over de auteur

Joyce is de oprichtster van TravelBalloon.nl. Na vele vakanties vond ze het tijd om de avonturen die zij en Richard hebben meegemaakt te delen met anderen.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.