Drummohr

Drummohr Holiday Park

Dit vakantiepark ligt in Musselburgh, net buiten het levendige Edinburgh. Dit is een relatief goedkope nette rustige camping. Er zijn veel staanplaatsen en meer dan genoeg wc’s en douches. Je kunt er lodges, octolodges en Bothy’s huren. Wij waren er in januari 2014 en waren zowat de enige gasten. We hadden een Octolodge gehuurd dat bestond uit twee een persoons bedden, een waterkoker, televisie, een paar stopcontacten en vloerverwarming. Ondanks dat het januari was hadden we het niet koud.

Op de camping is een speeltuin en camping winkeltje. De eigenaar is heel vriendelijk en probeert je ze goed mogelijk te helpen.

Als je naar Edinburgh wil heb je twee opties: of met de auto en gemiddeld 3 euro per uur parkeerkosten betalen of de bus pakken. Een dag ticket voor de bus kost omgerekend 5 euro per persoon en de rit duurt een half uur tot aan Princess Street. Let op: je moet gepast betalen! De chauffeur kan geen geld wisselen dus briefgeld nemen ze niet aan! De bus stopt net buiten de camping. Wel is het handig om een zaklamp mee te nemen, aangezien er geen lantaarnpalen staan op het stukje weg tussen het bushokje en de camping.

Wanneer je Drummohr verlaat en door Musselburgh rijdt zie je dat er de zee en het strand is. Hier kun je prima gaan liggen. In Musselburgh zelf vind je nog diverse winkels en pin automaten. Er is tevens een  hele grote Tesco die 24/7 open is.

Wij raden deze camping echt aan. Ook als je van plan bent om in de winter te gaan kamperen in een Octolodge en er bijna niemand is. Je moet wel nog je eigen deken of slaapzak meenemen 😉

Plus punten:
+ Zeer centraal gelegen bij Edinburgh
+ Vriendelijk personeel
+ Ook geopend in de winter
+ Schoon sanitair
+ Handig camping winkeltje
+ Niet duur

Min punten:
– Geen

Adres:

Drummohr Holiday Park
Levenhall
Musselburgh
EH 21 8JS
Schotland

 

Over de auteur

Joyce is de oprichtster van TravelBalloon.nl. Na vele vakanties vond ze het tijd om de avonturen die zij en Richard hebben meegemaakt te delen met anderen.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.