Beverly Hills & Hollywood

Zaterdag 17 september:

De wekker ging vandaag wat later dan normaal. We ruimden alles op en checkten uit. We logeerden in Thousand Oaks dat net buiten Los Angeles lag. Na het uitchecken reden we maar weer eens naar de Subway om te ontbijten en reden erna naar Beverly Hills. De tour waarmee je langs huizen van bekende sterren komt wilden we eerst boeken, maar uiteindelijk niet gedaan. We kochten een kaart waar serieus alle adressen van bekende celebraties opstonden en via de Tomtom vonden we ze. We vonden het huis van Michael Jackson waar hij dood gevonden werd, maar van dat huis zag je niet heel veel. Wel zagen we het huis van Mick Jagger en gingen we op zoek naar die van Britney Spears. Bleek dat zij naast Hilary Duff woonde. Helaas waren deze omringd door een security poort en zag je niet veel van de voorkant, maar wel van de achterkant! We reden iets verder door waar een uitzicht punt was en waar je rechtstreeks in de tuinen van hun kon kijken van ver af. Als je een goede verrekijker mee had had je hun kunnen zien. Nu was het net iets te ver, maar toch konden we hun tuin zien. Ze hadden uitzicht over een deel van Los Angeles. Op de foto onderaan die je het niet zo goed als in het echt.
Er stonden een paar honderd namen met adressen op die kaart, maar aangezien we al een uur rondgereden hadden in Beverly Hills voordat we de kaart gekocht hadden  hadden we het na twee uur wel gezien ook al stonden er zoveel mensen op waar ik de huizen van wilde zien. Er stonden namelijk niet alleen de huizen in Beverly Hills op, maar ook van andere wijken in Los Angeles zoals de Hollywood Hills en Malibu. Dit gaan we als het goed is deze week nog ff bekijken, want daar staat het huis van Johnny Depp!!
We hebben overigens geen sterren gespot helaas. Wel vaak als iemand langs reed in de auto gekeken, maar meer niet. Wel dacht ik dat ik Britney Spears gespot had in een dure auto in de straat waar ze woonde, maar dat weet ik dus niet zeker..
We hebben ons trouwens mooi laten bezeiken met die kaart. De kaart van 2016 kostte langs de weg bij een man $20,- en een oude kaart van 2014 $10,-. Bleek dat de  2016 kaarten in Hollywood voor $5,- verkocht werden… Nou ja, jammer..

Vervolgens wilden we toch echt even bij the Walk of Fame kijken. We parkeerden de auto en liepen de straat in. Jemig, er kwam maar geen einde aan die straat en die sterren liepen zelfs door tot in zijstraten! We hebben niet alles gezien, want het was ontzettend warm en we kregen allebei al hoofdpijn. Wel keken we nog even bij het bekende Chinese Theater waar je de hand en voet afdrukken van sterren ziet. We zagen die van Harry Potter acteurs, Morgan Freeman, Johnny Depp, Twilight Saga en nog meer. Er stonden heel veel mensen omheen dus foto’s maken ging moeilijk. Verder kwamen we ook nog twee mannen tegen die verkleed waren als Jack Sparrow en als Edward Scissorhands dus daar wilde ik toch even mee op te foto. Buiten hun liepen er allemaal mensen verkleed over the Walk of Fame waar je mee op de foto kon. Oja, de letters hebben we zien liggen, maar die gaan we deze week even van dichterbij bekijken en fotograferen, want het geheugen van de camera was bijna vol. Hoe dan ook, Hollywood is echt een plek die je gezien moet hebben!

Na drie uur lopen over die straat en nog niet alles gezien te hebben liepen we terug naar de auto. We slapen in een huis dat we voor een deel gehuurd hebben bij mensen. Zij wonen op een uur rijden van Hollywood in de plaats, La Habra Heights in Los Angeles. Rond 18:00 kwamen we daar pas aan dankzij de file. We hadden online de inlogcode van de deur en keuken gekregen en alle instructies. De auto konden we voor de deur parkeren en bekeken onze kamer. De slaapkamer en badkamer zijn voor ons alleen en de keuken met terras en zwembad delen we. En wat een zwembad! Een super deluxe prachtig tropische zwembad met watervalletje en uitzicht over een deel van La Habra. Volgens de omschrijving zouden we het vuurwerk van Disney zelfs kunnen zien! Benieuwd!

Na het achterlaten van onze spullen gingen we even dineren bij de  (ja alweer! Yammie!) Panda Express en liepen nog even door de Walmart. Daar zag ik dat ze de saus verkochten van de Orange Chicken die ik zo vaak bestelde dus die fles moest mee naar Nederland. Meteen 1 liter haha.
Daarna reden we naar huis. We gaan op tijd slapen, want morgen ben ik jarig. Dan word ik 23 en dat gaan we vieren in het pretpark, Universal Studios! Dit park is bijna hetzelfde als die waar we geweest zijn in Florida, maar dat was zo geweldig dat we er weer heengaan. Weer naar het Harry Potter pretpark! En dan halen we ook even mijn verjaardagsbutton op daar haha.

Tot morgen!

Wie woont hier?!

Twee Johnny Depp lookalikes 🙂

Ster van Daniel Radcliffe

Britney Spears en Hilary Duff zijn buren. Kijk in hun tuinen..

In de handen van Johnny Depp

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.