België

’t Brigandje

Heb je heel veel honger, zin in spare ribs en ben je in het westen van België of in Zeeland? Ga dan eten bij ’t Brigandje in Maldegem.
Ze serveren voor 17 euro een enorme portie spare ribs. Deze zijn zo groot dat je ze maar met moeite op krijgt. Blijkt het toch
allemaal teveel voor je te zijn? Vraag dan of ze het even willen inpakken en je kunt het meenemen naar huis.

Adres:

Urselweg 100
9990 Maldegem

’t Flensje

Voor grote en lekkere tropische ijscoupes moet je naar ’t Flensje in Houthalen. Zij serveren voor normale prijzen ijscoupes die ervoor zorgen dat je vol zit. Ze zien er niet alleen smakelijk uit, maar zijn ook erg lekker. Ze verkopen overigens niet alleen ijs, maar je kunt er ook goed eten.

Adres:

Grote Baan 53
3530 Houthalen

ijsssflensje

Frituur de Krekel

Houd je van hamburgers of veel friet? Ga dan eens naar Frituur de Krekel in Zutendaal en bestel een dubbele hamburger. Je krijgt een enorm grote hamburger waar alles vanaf valt als je probeert erin te bijten. Bestel je een kleine friet dan is dat voor Nederlandse begrip een grote friet. Let wel op dat je daar zure mayonaise krijgt tenzij je om zoete mayonaise vraagt. En de klantvriendelijkheid is soms ver te zoeken….

Adres:

Hoogstraat 117
3690 Zutendaal

Over de auteur

Joyce is de oprichtster van TravelBalloon.nl. Na vele vakanties vond ze het tijd om de avonturen die zij en Richard hebben meegemaakt te delen met anderen.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.