Bearizona & Pinball museum

Zoals je misschien al gemerkt hebt is dit verslag veel later online gekomen in verband met te weinig tijd. Hoe dan ook, hier is de blog van gisteren (hier is het nog zaterdag!). P.s.: Inmiddels zitten we in Jamestown en de wifi doet het zeer slecht vandaar maar  1 foto..

Vrijdag 9 september:
Vandaag stonden we om 06:00 op, omdat we terug naar Las Vegas zouden rijden. In dit motel (Red Roof Inn Flagstaff) hadden we gelukkig ontbijt, dus konden we van te voren nog even fatsoenlijk eten. Uiteindelijk stelde het niet veel voor, typisch Amerikaans met pannenkoeken, maar goed.

Daarna checkten we uit en reden terug naar Las Vegas. Dit keer namen we niet Route 66, maar een snellere weg. Onderweg zagen we Bearizona liggen, een wildpark vol met beren. Helaas was het om 07:45 nog gesloten dus besloten we even rond te kijken in Kingman. Daarna reden we terug en konden we als eerste naar binnen. We moesten met de auto 3 miles door het park rijden en mochten de ramen niet open doen. Er liepen namelijk  o.a. bizons, beren, ezels en herten rond. Deze liepen gewoon midden op de weg voor de auto.
Na het rijden konden we nog naar jonge beertjes kijken. Aangezien het zo vroeg was was er amper iemand in het park, dus konden we rustig alles bekijken.
Dit wildpark is echt een aanrader als je in de buurt bent!

Vervolgens reden we door naar Las Vegas en aten onderweg even bij de Taco Bell.
Eenmaal in Las Vegas aangekomen gingen we rechtstreeks naar the Pinball Hall of Fame, oftewel een Pinball museum. Daar zag je flipperkasten van de jaren 70 en ouder. We hebben ons hier even vermaakt en reden toen naar het ‘’Welcome to Vegas sign’’, aangezien we weliswaar een paar dagen in Las Vegas zijn geweest maar dat bord geen enkele keer hebben gezien. Daar aangekomen stond er een lange rij te wachten in de snikhete zon. Zo warm hebben we het nog geen enkele keer gehad. We smolten zowat weg daar, maar wilden er per se mee op de foto. Na 20 minuten waren we aan de beurt en werden onze foto’s genomen.

Daarna wilden we naar ons hotel rijden en hadden we ons verreden, waardoor we er ruim een halfuur over deden (bleek dat Vegas bord uiteindelijk maar tien minuten van ons hotel te liggen…..). Toen we er eindelijk waren om 16:45 bleek er binnen een enorme rij te staan om in te checken. Konden we daar ook weer een halfuur wachten.
Na het inchecken liepen we naar onze kamer dat recht tegenover het zwembad lag. Daar kwamen we erachter dat ons hotel naast de airport landingsbaan lag en de vliegtuigen dus super laag over het hotel vlogen waardoor er dus veel geluidsoverlast was. Oeps foutje, niet op gelet tijdens het boeken. Nou ja, we bleven er toch maar 1 nacht.

We zwommen nog even in het zwembad dat zo koud was dat we er na tien minuten al uitgingen, ondanks dat het buiten zo heet was. We besloten ons even klaar te maken voor het avondeten en kozen om te eten in het Rainforest Cafe. Bij dit restaurant hebben we in Florida toen ook gegeten en dat was zo’n leuk restaurant dat we er graag weer wilden eten.

De auto parkeerden we op The Strip (gratis!) bij het Planet Hollywood Hotel en liepen erheen.

Na het dineren wilden we nog een laatste gokje wagen, want het was immers onze allerlaatste dag in Las Vegas. Helaas hebben we allebei niet de jackpot gewonnen 🙁
Daarna was het 21:00 en tijd om terug te gaan naar ons hotel, aangezien de wekker weer om 03:00 zou gaan. Morgen staat de langste route van de rondreis op het programma. We rijden dan van Las Vegas door Death Valley naar Yosemite National Park. We overnachten dan in het Jamestown Railway Motel in Jamestown.

Tot (over) morgen!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.