Het was de bedoeling om vandaag om 07:30 op te staan. Jammer genoeg versliepen we ons tot 08:15. We waren helemaal gesloopt van alle dagen zo vroeg opstaan en laat naar bed gaan. We ontbeten een broodje dat zo groot was dat we het door midden hebben gesneden en gedeeld plus nog over hebben voor morgenvroeg.
Rond 09:15 reden we naar Miami. We hadden op de planning staan dat we ‘ s ochtends de Millionaires Row Cruise gingen doen, daarna naar Venetian Pool en als laatste heel ff naar winkelcentrum Aventura Mall.
Dit liep echter anders.

Als eerste dus naar Miami. We stonden 20 minuten in de file en waren net op tijd voor de boot. Deze vaarde langs de eilandjes in Miami waar allemaal bekende celebrities wonen.
Zoals Al Capone, het huis van Elizabeth Taylor en het voormalige huis van Sylvester Stallone. Op een ander eilandje waar we niks van konden zien stonden de huizen van o.a. Jennifer Lopez en Oprah Winfrey. De boot vaarde vlak langs de kant zodat we de huizen uitstekend konden zien. Wel vervelend voor die mensen want je ziet echt alles, zo kortbij was het.
Privacy hebben ze totaal niet. De huizen waren wel echt enorm groot. Een huisje op o.a. Star Island kopen was vanaf 3 miljoen dollar. Een huisje op het eiland waar Oprah zat is duurder. Ze kunnen lid worden van een speciale club zodat ze toegang hebben tot de faciliteiten op het eiland en kost $280,000..
Het eiland is ook moeilijk te bereiken. Er zijn voor de bewoners drie opties: met een eigen boot, met een helikopter of per ferry.

Een huisje huren kan overigens ook. Er staat een huis met zwembad te huur waar o.a. Shakira overnacht heeft voor $35,000 …per nacht..
Nou dat is ons wat teveel haha.
De boottocht duurde 1,5 uur en ze verlootten onder de passagiers (30 mensen ofzo op de boot dus de kans was groot) een reis naar Las Vegas of Orlando. Jammer genoeg niet gewonnen.

Na de boottocht liepen we nog ff door Downtown Miami waar we souvenirs kochten.

Daarna reden we door naar Coral Gables waar we Venetian Pool zouden bezoeken. Dat is een zwembad waar alles in Venetiaanse sfeer is ingericht met watervallen.
De rit erheen duurde een halfuur. Toen kwamen we erachter dat het gesloten was.
Nou ja, dan maar naar de Miami Zoo. Deze stond gepland voor woensdag maar aangezien we toch al in Miami waren konden we net zo goed vandaag gaan.

Na een uur rijden kwamen we om 15:30 aan bij de dierentuin. Het zou om 17;00 sluiten maar we wilden toch naar binnen. Bleek het park 4 miles groot te zijn! Niet normaal.
We huurden een twee persoonsfiets en fietsten een stuk. Het was echt enorm heet en natuurlijk hebben we zeer weinig gezien van de dieren. Wel stonden er overal een soort van douches waar kleine druppels uitkwamen. Bij heel veel paaltjes gestopt dus haha. Om 17;00 sloot het park dus leverden we de fiets weer in (19 dollar voor 1,5 uur gebruik maken… exclusief de volle entree).

We reden naar Aventura Mall en kwamen meteen in de file te staan. Na binnendoor te hebben gereden, arriveerden we om 19;00 in het winkelcentrum. Dit lag ook in Miami.
We kwamen er dus achter dat als je heel Miami door wil rijden je dus minstens een uur bezig bent. Zo groot is Miami dus..

Aventura Mall is groot maar een stuk kleiner dan Sawgrass Mills. Na 1,5 uur te hebben rondgelopen, reden we naar Hollywood om te dineren.
We aten bij The Tub Saloon, een restaurantje aan de zee waar je de beste hamburger van Amerika krijgt, bekend is geworden door de Oprah Winfrey Show en je overal badkuipen en gekleurde wc’s zag staan. Het was heel leuk en de hamburger smaakte wel goed.

Om 21:30 reden we terug naar Fort Lauderdale.
Nu gaan we slapen, want morgenvroeg moeten we zeker om 05;00 op aangezien we naar het pretpark “Universal Islands of adventure” gaan.

Welterusten.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.