Wat een dag, wat een avontuur en wat een koopjes..

Vanochtend ontbeten we en zwommen we in het zwembad. Daarna deden we wat aankopen bij de Walmart en ontbeten by Popeyes. Vervolgens reden we naar Everglades. We hadden tickets voor de safari tour. We vaarden met het bootje door de Everglades en zagen mini krokodillen. De boot ging best hard. Na de boottocht mochten we een slang aanraken en met en mini krokodil op de foto voor drie dollar. Al met al waren we twee uur daar.
Toen was het 18:00 en dronken wat bij Starbucks.

Vervolgens reden we naar Sawgrass Mills, het grootste winkelcentrum van Amerika schijnbaar. Niet normaal hoe groot dit was. Elke winkel was zo groot als de Toys Xl in de Makado en er lagen 210 van zo’n winkels.

Wauw wat een prijzen!!! 30 euro voor Uggs, helaas was mijn maat uitverkocht, 25 dollar voor echte Michael Kors tshirts, 40 dollar voor MK broeken en 80 dollar voor MK pumps.
Nou drie keer raden wat ik gekocht heb. Ik was in de hemel van de kleding haha. Allemaal bekende merken die enorm afgeprijsd waren: DKNY, Steve Madden (voor 40 euro ipv boven de 150 euro in NL!), Guess etc.
Na twee uur had Richard er genoeg van want we moesten nog dineren. We aten gauw wat bij Taco Bell en liepen verder. Om 21:30 sloten de winkels en liepen we door het winkelcentrum totdat ik geroepen werd door een verkoper om mijn haar gratis te laten stylen.
Het was een stijltang waar je maar een x door je haar hoeft te gaan om het ontzettend stijo te krijgen. Ik heb al drie stijltangen gehad waarvan twee professioneel uit de kapperswinkel maar geen van allen werkt zo goed als deze. Hij spoot een pluk haar helemaal nat en haalde de tang erdoorheen. Het water viel in een plasje op de grond.
Het is een stijltang die je haar niet beschadigd, er komt geen rook vanaf, heb levenslang garantie in Nederland, heb geen stijlproducten meer nodig, voedt het haar (hele uitleg gekregen hoe maar dat ga ik niet schrijven haha) en binnen een week is het haar gezonder, alle kroes uit mijn haar was onmiddelijk weg, heb glans op mijn haar en de tang wordt binnen vijf seconde warm. Ik schrok wel van de prijs… 170 euro.. toch redelijk riskant vond ik maar goed. De tang kost normaal 500 dollar maar kreeg 40 procent korting.
En levenlang garantie dus.. ben er in iedergeval heel blij mee haha.
Daarna was het al 22;30 en waren we op zoek naar de uitgang. Alles was afgesloten en liepen we via de nooduitgang maar naar buiten. Na 20 minuten zoeken vonden we de auto…

En nu gaan we slapen want we moeten vroeg op. Morgen Key West!!! P.s.: fotos volgen later. Het is op het moment al 00:30

Over de auteur

Joyce is de oprichtster van TravelBalloon.nl. Na vele vakanties vond ze het tijd om de avonturen die zij en Richard hebben meegemaakt te delen met anderen.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.