Vanochtend aten we een soort van worstenbroodjes. Alleen was het geen brood dat om het worstje zat maar een pannenkoek met siroop. Bah wat was dit niet lekker zeg. Geen pannenkoeken meer als ontbijt.

Daarna zwommen we al rond half negen in het zwembad waar we na een uur eruit gingen om de bus naar de luchthaven te pakken. We mochten namelijk de huurauto ophalen om 15;00. We waren echter veel te vroeg en aten om 11;00 bij Tropical Pollo.
Daarna pakten we de bus verder naar het vliegveld. We kregen niet de Chevrolet Spark maar een Nissan Note. De keuze was een witte of zwarte. Wij kozen de witte. Dit was tevens een automaat. We reden rechtstreeks door naar de haven om tickets te regelen voor de Bahamas. Het was ontzettend moeilijk om bij de juiste terminal te komen ondanks dat ik een aantal mensen had aangesproken. Uiteindelijk toch gevonden en de tickets gekocht voor morgen.

Vervolgens gingen we naar Miami Beach en reden door het bekende Oceans Drive en Art Deco district. We wilden de auto parkeren en schrokken van de prijs… 15 dollar voor twee uur. Dat is ongeveer 6 euro per uur. We zijn twee uur gebleven en hebben wat rondgelopen bij het strand en in een aantal souvenierwinkeltjes.
Inmiddels was het 18;30 en wilden we terug naar Fort Lauderdale. We besloten om bij het Rainforest Cafe in winkelcentrum Sawgrass Mills wat te eten.
Wauw dat was echt een leuk restaurant! Overal zag je bewegende apen, guirlandes boven je hoofd, enorme aquariums met tropische vissen en jungle muziek. Alles stond in het teken van het regenwoud. Heel leuk om te zien en ook omdat het midden in het winkelcentrum lag.

Daarna rond 22;50 gingen we nog even naar de Walmart waar we ontbijt kochten voor morgenvroeg. We moeten om 05;00 op omdat de boot naar de Bahamas om 08;00 vertrekt en we voor 18;30 ingecheckt moeten zijn. Op het moment is het bijna twaalf uur ’s nachts.
Nog even de laatste foto’s toevoegen aan d blog en dan slapen.

Tot morgen!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.