Vandaag stonden we rond 09;00 op en ontbeten in het hotel. We zagen dat het zwembad water donkergroen was. Er stond dan ook een bordje bij dat het gesloten zou zijn, omdat ze het gingen schoonmaken.
Dat werd dus niet zwemmen in het zwembad helaas.

We liepen dan maar rond 10;00 naar het strand, maar eerst drinken gehaald bij de 7/11. Je krijgt hier Fanta Aardbei en een Fanta die echt enorm groen is, maar wel erg lekker.
Op het strand hebben we weer twee bedjes geregeld met een parasol. Hier mochten we de hele dag gebruik van maken. Rond 13;00 liepen we naar de Mcdonalds om een Ice Frappuchino te kopen. Wat bleek, dat kennen ze hier in Thailand niet. Dan maar naar de Burger King die iets verderop lag. Die had ze wel. We waren blij dat we even in de airco konden zitten, want het was ontzettend warm buiten.
We wilden ook nog wat eten, maar de Burger King en Mcdonalds zijn behoorlijk duur hier in Thailand en de markt was te ver lopen dus werd het een pannenkoek van een verkoper op straat. Richard had een Nutella Pindakaas pannenkoek en ik een Banaan met chocolade pannenkoek. Het zag er heel lekker uit, maar die van mij smaakte niet zo lekker. Richard vond die van hem wel lekker, maar ook niet om nog eens te kopen.

Op het strand kwam een verkoopster met bikini’s langs. Ik heb er een gekocht en later in de middag nog een. We bleven tot 18;00 op het strand en liepen erna terug naar het hotel. Na even gedoucht te hebben wandelden we naar de markt. Daar kochten we weer gemarineerde garnalen en vleesspiezen. Dit keer had ik een Lychee smoothie en Richard een canta loupe smoothie. De verkoper herkende me al..

Na gegeten te hebben liepen we nog even door Patong zelf en haalden een ijsje bij de Big C. Na wat rond gekeken te hebben was het al 22;00 en liepen terug naar het hotel. Momenteel zitten we bij de receptie op een loungebank en kijken we gezellig naar het verkeer dat voorbij komt en naar de honderden gekleurde tuk tuks die door de stortregen rijden. Ja opeens komt de regen met baken uit de lucht en onweert het. Maakt niks uit, het is toch al laat.

Hopelijk is het zwembad morgen weer open, zodat we op onze laatste volledige dag nog erin kunnen zwemmen. Donderdag hebben we nog een halve dag voordat we terug naar Dusseldorf vliegen.

Tot morgen!

 

Over de auteur

Joyce is de oprichtster van TravelBalloon.nl. Na vele vakanties vond ze het tijd om de avonturen die zij en Richard hebben meegemaakt te delen met anderen.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.