Vandaag stonden we wat later op, omdat er vandaag geen excursies gepland stonden. Na het ontbijt liepen we naar het strand. Het was enorm warm vandaag. We lagen in de schaduw van een palmboom. Het zand was  ontzettend warm. Rond 13;00 kochten we eten bij een verkoopster op het strand. Daarna gingen we een uur zwemmen. De zon brandde heel erg fel. Ik ben dan ook redelijk verbrand helaas.

Na zo’n twee uur op het strand te hebben doorgebracht liepen we terug naar het hotel waar we de hele middag bij het zwembad gerelaxed hebben.
Rond 18;00 gingen we eten halen op de markt achter het winkelcentrum. Dit keer had ik er een cantan loupe meloen smoothie bij gekocht. Elke dag een andere. Richard had een limoen smoothie.

Na het eten liepen we nog even door een drogisterij en door de supermarkt. Daarna nog even een voetmassage gehad, voordat we door het drukke en levendige Bangla Road zouden lopen.
Op Bangla Road weet je niet waar je moet kijken. Er is zoveel te zien en er zijn zoveel proppers dat je niet meer weet waar je heen moet. Overal proberen ze je naar Ping Pong shows te lokken. Na even een blik geworpen te hebben op hun propper blaadje zagen we dat er ook pingpongshows met apen gedaan werden en er was gratis entree… nee dankje, toch maar niet.
De helft van de meisjes die er rondlopen lijken echt geen 18 jaar en of het echt meisjes zijn…. er zijn ontzettend veel lady boys..
Ook zie je veel oudere mannen met een Thaise naast zich..
Wij hadden ons vergist in een straatje naast Bangla Road. We liepen erdoorheen totdat we beseften dat het stuk voor stuk homo barren waren. Je zag de Thaise mannen van buiten af al aan een paal dansen.
Eh, gauw weer weg gegaan dus. Nee dat hoefden we niet te zien haha.

Na Bangla Road liepen we nog even langs het strand.
Terwijl ik dit typ drink ik een Sex on the Beach cocktail en Richard een Phuket Paradise cocktail voor 100 Baht (3 euro). Het is Happy Hour bij de bar vooraan in het hotel met uitzicht op de straat, maar we zijn de enige die er zitten. Gezellig..

Vandaag helaas een korte blog aangezien we niet heel veel meegemaakt hebben. We zijn wel blij dat we Koningsdag in Nederland missen.

Tot morgen.

Over de auteur

Joyce is de oprichtster van TravelBalloon.nl. Na vele vakanties vond ze het tijd om de avonturen die zij en Richard hebben meegemaakt te delen met anderen.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.