Kuta Beach Club Hotel

Na lekker geslapen te hebben ging de wekker om 07:30 vanochtend af. We maakten ons klaar om te gaan ontbijten. Weer hetzelfde ontbijt genomen als de afgelopen dagen, voordat we gingen zwemmen in het zwembad. We bleven daar ongeveer een uur, totdat we ons koffer gingen inpakken en ons klaar maakten om het hotel te verlaten. Rond 11:00 leverden we de sleutel in en liepen naar het strand met het koffer en handbagage. Daar aangekomen lag de boot al klaar, maar konden we nog niet aan boord. Dat kon pas rond 11:30. We besloten wat te drinken in een restaurantje waar we mooi uitzicht zouden hebben over het strand en de boot. Om 11:30 vertrok de boot naar Bali. De reistijd duurde een halfuur. De boot ging best hard op en neer over de ruwe golven.

Om 12:00 kwamen we aan in Sanur waar we opgewacht werden door een man die ons met een taxi naar The Kuta Beach Club in Kuta zou brengen. Onderweg kwamen we het hotel tegen dat we eerst hadden geboekt, maar hadden geannuleerd omdat ik er geen goed gevoel bij had. En dat was maar goed ook. Deze zag er niet zo mooi uit van buiten… In dezelfde straat lag dit nieuwe hotel. Wauw, wat groot! Alleen de buitenkant al straalde luxe uit. We checkten in, maar konden nog niet naar onze kamer omdat deze nog niet gepoetst was. We besloten maar even naar het strand te gaan om te gaan lunchen. Ik had er een beetje genoeg van om steeds garnalen of kipfilet met rijst te eten (want dat was het merendeel dat op de menukaarten stond), dus liepen we naar de KFC. We bestelden allebei een menu voor omgerekend €3,50. Dat is goedkoop! Wat lunchen en avondeten betreft waren we elke keer 6-7 euro per persoon kwijt inclusief drinken. Na het lunchen liepen we terug naar het hotel waar we inmiddels de sleutel kregen en begeleidt werden naar de hotelkamer. Jemig, wat een groot hotel! Met drie zwembaden waar weer niemand in lag. De kamer was mega en er was zo’n grote inloopdouche dat drie keer zo groot is als een normale douche. We waren verbaasd dat we zo’n hotel hadden geboekt. Wij gingen van een klein hotel uit. In de kamer lag een folder waar de kamer prijzen instonden. Er stond dat deze kamer 120 dollar per nacht kost, dus 60 dollar per persoon. Wij hebben 16 euro per nacht per persoon betaald… dus mensen, kom je hierheen en wil je een groot en luxe hotel? Boek dit (via booking.com)! Kort bij het strand, de honderden winkeltjes en twee grote winkelcentrums 😉

Na het achterlaten van de koffers zijn we bij het zwembad gaan liggen, waar ik met goede wifi eindelijk de blog van gisteren online kon zetten. We zwommen nog even in het hotel, totdat we het tijd vonden om te douchen en naar het strand te lopen om te dineren. We liepen richting Discovery Mall, een groot winkelcentrum waar we op de derde verdieping gegeten hebben met uitzicht op de zee. Het eten was lekker, maar erg weinig. We hadden allebei hetzelfde besteld, maar ik kreeg minder kip en ik kreeg chili saus in plaats van tomatenketchup. Raar. Nee, geen aanrader.

Vervolgens liepen we nog even door het winkelcentrum alvorens terug naar het strand te lopen. We liepen dit keer een stuk richting de andere kant op en kwamen het andere grote winkelcentrum tegen. Hier lag de Bath and Body Works waar ik zo graag heen wilde. Ik had me voorgenomen om de halve winkel leeg te kopen, maar alles wat ik moest hebben hadden ze niet.. wat een tegenvaller zeg. Daarna liepen we nog even door het hele winkelcentrum en liepen naar de McDonalds waar ik een Sundae Aardbeienijs bestelde en Richard McFlurry Oreo. Nou, die Oreo zag eruit alsof het in een stofwolk terecht was gekomen. Het leek sprekend op stof als je aan het verbouwen bent haha. Het smaakte wel lekker zei hij. Ook was deze echt mini (zie foto). Na het eten van het ijsje liepen we terug naar het hotel.

Op het moment zitten we op het balkon waar we uitzicht hebben op het zwembad. We zien echter niks, aangezien het niet goed verlicht is. Wel is er live muziek dat helaas niet zo fijn is voor je oren.. het is nogal vals.. maar ja, beter dit dan die doodse stilte die in Nusa Lembongan heerste.

Morgen gaan we Kuta eens verkennen en kijken of er nog leuke excursies zijn om te regelen.

Tot morgen!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.