Onze laatste volledige dag was aangebroken. We aten weer kip vingers als ontbijt en reden naar Hollywood. Dat is trouwens niet de bekende Hollywood. Die ligt namelijk in Noord-Amerika. We reden wat door het stadje en lunchten bij Taco Bell. Om 12;00 reden we naar Fort Lauderdale-Hollywood Airport en leverden de huurauto in.
We stapten op de bus naar Fort Lauderdale en zwommen ‘ s middags in het zwembad ondanks dat het een beetje regende. Daarna begon het de rest van de dag harder te regenen.
Warm bleef het wel.

Rond 16:00 pakten we de bus naar Galleria Mall om bij supermarkt “Publix” eten te kopen voor morgen. We liepen nog wat door het winkelcentrum en Richard kocht twee plastic Glow in the Dark kwallen die bewegen voor in zijn aquarium. Ik kocht bij “Bath and Body Works” een spray om ruimtes een aangename geur te geven. Wat een leuke winkel was dat en wat een keuze!

Vervolgens wilden we pizza eten. We kochten twee pizza’s die zo enorm groot waren dat het er eigenlijk vier in Nederland waren. De verkoopster keek ons aan alsof we gek waren haha.
Na ieder meer dan de helft van elke pizza te hebben opgegeten, namen we de rest maar mee naar het appartement voor morgen.

Daarna liepen we nog even naar de Publix en misten we de bus. Er kwam een man naast ons zitten die onze pizza zag en het goede advies gaf om in het vervolg maar een pizza bij de Domino’s te bestellen……..
Het was te merken dat hij dronken was. Even later kwamen er twee zwarte vrouwen naast ons zitten. De man begon ze te beledigen en riep dingen als: “ga terug naar waar je vandaan komt”, ” stomme negers” etc. De vrouwen pikten dit niet en gingen ertegenin. Aan de overkant kwam een politiewagen langs gereden en de vrouwen wilden deze laten stoppen. De man zei daarop “ik ga hem wel halen”, waarop nog meer geschreeuw ontstond. Op dat moment kwam de bus aangereden waar zij en de man ook in moesten. Wij stapten als eerste in, maar de vrouwen zeiden tegen de buschauffeur dat hij de man niet in de bus moest laten. De rest verstonden we niet want het was nogal een geschreeuw.
Na de korte busrit van vier minuten liepen we in de regen terug naar het appartement.
We gaan nu de koffers klaarmaken voor morgen. Morgen worden we om 13;00 opgehaald en naar Miami Airport gebracht. We vliegen om 17:30 Amerikaanse tijd terug naar Amsterdam.

Welterusten alvast.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.