Gisteren zijn we pas om 02;00 terug gekomen vanuit Orlando vandaar dat we vandaag even moesten bijkomen. We stonden dus pas om 09;00 op en wilden vandaag rustig aan doen.

Het waterpark “Rapids” dat we in gedachten hadden was helaas dicht in september. Onze tweede keuze was om naar “Swap Shop” te gaan. Dat is de grootste vlooienmarkt met gewone markt ter wereld volgens hun site. Om 11;15 waren we daar aangekomen. Op de parkeerplaats staan een aantal mega grote schermen waar films gedraaid werden ’s avonds, drive in bioscoop dus. Ook was er een kermis met allemaal gammele kermisattracties. Binnen in het winkelcentrum was er bijna niemand. Het had wat weg van de Beverwijkse bazaar, maar was veel minder gezellig. In het winkelcentrum stonden diverse sportwagens waaronder de echte auto die gebruikt is in “Miami Vice”.

Na een uur hadden we het wel gezien. Totaal niet leuk.
Ik wilde nog even naar een andere Marshalls voor meer Michael Kors kleding, maar het filiaal in een ander winkelcentrum was veel kleiner dus vond ik niks. Ook was er nog een schoenenwinkel waar je op het tweede paar schoenen 50% korting kreeg en dat goldt op de hele winkel. Ze hadden o.a. Steve Madden, Vans, Converse en Jessica Simpson schoenen. Toch maar niks gekocht uiteindelijk.

Na het winkelcentrum was het 13;30 en hadden we zin in een ijsje. We reden naar ijszaak “Baskin Robbins” waar de verkoopster niet eens wist hoeveel een bolletje ijs kostte…. lekker handig als je in een ijszaak werkt…
We besloten het op 1 bolletje te houden voor het geval deze groot zouden zijn. En jawel hoor, in Nederland zouden dit dus vier bollen zijn. Wauw. Ik had een gecombineerd bolletje en Richard had Oreo smaak.

Vervolgens reden we naar het appartement waar we gingen zwemmen in het zwembad. Weer was het gehele zwembad leeg. We hebben ongeveer 14 mensen in het gehele appartement gezien waar dus drie zwembaden voor zijn bedoeld.
Lekker rustig zo.

Na het zwembad zwommen we nog even in de zee en aten erna de vis vingers waar we nog een hele zak van hadden.

Daarna reden we alweer naar Sawgrass Mills. Ik wilde toch echt graag het gehele winkelcentrum eens zien. We waren daar om 19;00.
Rond 20:30 aten we Aziatisch eten dat zo enorm veel was dat we een doggy bag gevraagd hadden. Om 21;00 liepen we nog even naar de Marshalls haha. Om 21;30 sloten de winkels en gingen we. We moesten alleen nog even drinken halen bij de Walmart voor morgen, aangezien we de auto morgen in moeten leveren om 12;00 en het te ver is om met de bus te bezoeken (byna een uur in de bus dan…). Er zijn trouwens genoeg supermarkten en winkels in Fort Lauderdale, maar je hebt gewoon echt een auto nodig om alles te bezoeken. Zonder auto kom je werkelijk nergens. Met de auto is het bijvoorbeeld een uur naar Miami en met de bus 3 uur. Morgen kunnen we dus minder doen. Fort Lauderdale alleen al is bijna zo groot als half Limburg.

Overigens zie je hier echt rare mensen en dingen. Zo hebben we in Key West mensen gezien die tussen de rijbanen op de snelweg aan het vissen waren, hebben we mensen gezien die in hun pyjama aan het winkelen waren, zagen we drive in pinautomaten, staan ze naast de snelweg bloemen en drinken te verkopen + met kartonnen bordjes te smeken om eten, kakkerlakken gezien naast het appartement (ja gadver. We weten het, maar dat is hier dus normaal, net zoals werkelijk overal salamanders zien en bijna dood trappen en er fietste net een man over de snelweg.

Op het moment is het net twaalf uur ’s nachts geweest. We gaan nu slapen.
We hopen dat er morgen niks ernstigs gebeurd hier, want morgen is het 11 september..
Wij gaan iniedergeval geen druk bezochte plekken bezoeken, buiten het vliegveld van Fort Lauderdale om de auto in te leveren.

Tot morgen!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.